“Vreau sa ma casatoresc”: cum transformi ideea in realitate?

A sosit momentul in care spui “Vreau sa ma casatoresc!”? Iata cum transformi aceasta idee in realitate

La un moment dat, in viata oricarui om, apare dorinta de a se casatori. Cand esti intr-o relatie frumoasa, armonioasa, in care evoluezi si te dezvolti constant, impreuna cu partenerul sau partenera, este firesc sa incepi sa ai astfel de aspiratii. Nunta este un eveniment divin, plin de emotii si trairi puternice. Aceasta reprezinta un ritual de trecere de la viata celibatara la cea de familie.

Nu exista un moment anume in care trebuie sa iti doresti sa te casatoresti, poti sa ai acest gand dupa 5 ani de relatie sau dupa 5 luni. Iubirea nu tine cont de timp sau de spatiu, ea vine cand te astepti mai putin, iar aceasta este cea mai frumoasa parte a acestui proces. Daca simti ca vrei sa faci pasul cel mare, cu siguranta ai o motivatie puternica, asa ca nu trebuie sa mai stai pe ganduri.

Iata care sunt primii pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a organiza o casatorie:

Discutii cu partenerul sau partenera

Primul lucru pe care este nevoie sa il faci dupa ce incepi sa ai clar in minte ideea “Vreau sa ma casatoresc” este sa ii impartasesti si jumatatii tale aceasta aspiratie. Poti opta pentru a face din aceasta veste un eveniment deosebit sau poti alege sa deschizi o sticla de vin si sa iti impartasesti dorintele. Nu trebuie sa astepti sa faca cealalta persoana primul pas, caci este posibil ca si ea sa isi doreasca, insa nu a gasit momentul potrivit sau curajul sa o spuna.

Asadar, aseaza-te la masa si impartaseste aceasta dorinta minunata de a te casatori, discutati si ajungeti la un numitor comun. Daca relatia voastra este puternica si fericita, totul va descurge natural.

Informeaza-te

Cand totul este gata de a fi pus in practica si ideea “Vreau sa ma casatoresc” nu mai este doar un gand, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa te informezi cu privire la sarcinile pe care le veti avea. Decideti pentru care dintre acestea merita sa va obositi singuri si pentru care este mai bine sa apelati la ajutor. In functie de preferintele voastre, o mana de ajutor va pot oferi rudele, prietenii sau agentiile de organizare evenimente. In cazul in care iti doresti o nunta altfel, echipa Dapemare.ro te poate ajuta in tot acest proces.

Daca mai sunteti invitati la alte nunti intre timp, va recomandam sa fiti atenti la cele mai mici detalii, la cum se simt oamenii si ce nemultumiri au, astfel incat sa nu repetati si voi aceleasi greseli. Cu siguranta iti doresti ca nunta voastra sa fie perfecta, de neuitat, iar, pentru a reusi acest lucru, este nevoie sa preveniti cat mai multe impedimente.

Foloseste o agenda

In contextul in care tehnologia a luat cu asalt toate domeniile, este posibil sa ti se para invechita aceasta metoda. Insa, la final, nu vei regreta ca te-ai folosit de agenda in tot acest proces al organizarii casatoriei. Scrie, inca de la inceput, toate sarcinile si obiectivele pe care le ai de indeplinit, si de fiecare data cand ai rezolvat una dintre acestea, tai-o de pe lista.

Acest mod de organizare s-a dovedit a fi foarte eficient, deoarece te ajuta sa stii exact ce ai de facut, fara a exista riscul de a se pierde ceva, cum s-ar putea intampla in cazul in care iti notezi pe telefon.

Scrie in agenda invitatii, variantele de meniuri, atelierele de rochii la care vrei sa apelezi, magazinele de incaltaminte etc. La final, cand vei bifa si ultimul obiectiv, vei sti ca cea mai frumoasa zi din viata ta este pe cale sa ajunga.

De la “Vreau sa ma casatoresc” pana la momentul in care te afli in fata faptului implinit este, intradevar, cale lunga, insa, asteptarea va merita din plin. Ajuta-te de sfaturile noastre si organizeaza cea mai frumoasa nunta, de care sa iti aduci aminte cu drag toata viata!