Galerie foto

Cununii civile pe Yacht | Nunti civile pe Marea Neagra

Momente de bucurie

In mijlocul marii, in lumina soarelui, inconjurati de familie si prieteni, bucuria dureaza mai mult. Odata cu desprinderea de mal senzatia de libertate va cucereste.


: )

O cununie civila cu adevarat unica

Nici o cununie pe mare nu seamana cu o alta. De la coordonatele casatoriei absolut unice, pana la felul in care se petrece fiecare ora a evenimentului. Joaca, glume, emotii, zambete si uneori o lacrima de emotie.

CARE ESTE TORTUL TAU PREFERAT?

Practice what you preach

O nunta pe mare este speciala? Da! Stiu asta din propria experienta. Pe yacht totul este altfel. Mai fun, mai frumos, mai special.


: )

Eleganta britanica

Pe barca standardele le impuneti voi. De la tricou si costum de baie, pana la dress code black tie. Totul este permis. Totul este asa cum vreti voi. Si rezulta o experienta unica si memorabila, asa cum a fost surprinsa in imagini de Ioana Buru, Desene cu Lumina.

CARE ESTE BUCHETUL TAU PREFERAT?

Memorabil? Desavarsit

Sa-i intrebi peste ani si ani pe prietenii tai ce nunta isi mai amintesc? Dar cununie civila? Crezi ca pe a ta o vor uita daca o petreceti pe yacht?


: )

Mai mult decat se vede in fotografii

Fotografiile imortalizeaza evenimentul. Dar aroma marii le scapa printre culori. Si zgomotul sticlelor de prosecco. Si hohotele de ras. Si caldura soarelui. Toate formeaza povestea unica a unei casatorii civile pe un velier.

CARE ESTE DECORUL TAU PREFERAT?

Un punct pe harta

Locul casatoriei: 43°45,218’N latitudine si 28°34,964’E logitudine. Absolut unic. Oricand poti sa-l revizitezi daca te imbarci pe un velier si lasi Vama Veche in spate.


: )

Catamaran sau monohull

Casatoria civila poate avea loc la bordul unui velier sau la bordul unui catamaran. Catamaranul este mai spatios. Dar ambele iti ofera cadoul marii deschise.

CARE ESTE CULOAREA TA PREFERATA?

Pentru configurator accesati link-ul acesta:

CONFIGURATOR CUNUNIE CIVILA

STORYLINE EVENT
%d blogeri au apreciat: