Idei petrecere cununie civila

Cununia civila este momentul in care povestea ta si a lui devine certitudinea faptului ca veti fi pentru totdeauna o familie! Sarbatoarea iubirii voastre trebuie sa aiba drept martori nu doar parintii si prietenii, ci intregul Univers: cerul, pamantul si… marea! Da, marea!

 

Una dintre cele mai originale si spectaculoase idei de petrecere cununie civila / nunta este… pe mare! Alegeti sa va sarbatoriti povestea de dragoste pe mare, in ritmul cantecului de pescarusi, al leganatului de valuri line, intr-un infinit de albastru – ca iubirea ce v-o purtati si ce va uneste prin destin!

 

Vrei sa te bucuri de o petrecere de cununie / nunta ca in filme, care sa ramana pentru totdeauna in memoria invitatilor ca un moment unic? Una dintre cele mai interesante idei de petrecere cununie civila / nunta este pe mare! In plus, puteti alege sa spuneti DA! chiar acolo, pe mare, iar locul in care va promiteti sa va fiti Univers unul celuilalt sa fie marcat mereu pe certificatul vostru de casatorie.

In cazul in care alegeti ca ceremonia cununiei civile sa fie oficiata pe mare, coordonatele (longitudine/latitudine) locului in care ati spus DA! si ati devenit o familie vor fi inscrise pe certificatul de casatorie. Apoi, puteti da startul petrecerii intr-o atmosfera cum nu a mai trait niciunul dintre invitatii vostri. Cantecul pescarusilor, leganatul lin al valurilor, briza marii, mancarea fina si cocktail-urile vor antrena si relaxa invitatii si vor oferi un plus de autenticitate petrecerii voastre.

Un alt motiv pentru care marea este una dintre cele mai spectaculoase idei de petrecere cununie civila / nunta este versatilitatea pe care ti-o ofera. Astfel, puteti alege sa va faceti juramintele pe plaja, desculti, intr-un decor tropical, cu talpile goale pe nisipul cald si apoi sa porniti, alaturi de prieteni si parinti, sa petreceti pe mare.

Rasaritul si apusul – clipele in care Soarele isi desfasoara cel mai intens spectacol – va vor fi martori negresiti. Astfel, oferiti si o simbolistica aparte ceremoniei de oficiere a casatoriei: 

– plaja – punctul de hotar, de final si inceput. Astfel, nisipul fierbinte va fi locul in care ati incheiat o etapa a vietii voastre (cea de iubiti). In plus, daca alegi ca oficierea sa fie realizata la apusul soarelui, simbolistica acestui moment va fi si mai amplu cuprinsa;

– marea / rasaritul – noua aventura in care porniti sa va scrieti povestea de familie, insotiti de persoanele dragi.

Astfel, veti oficializa povestea traita in doi, ca iubiti, pe plaja si plecati pe mare, ca o familie spre viitorul senin ce vi se desfasoara in fata, navigand pe ape line. Povestea voastra de dragoste este unica si merita sa ii subliniati aceasta unicitate si sa o sarbatoriti intr-un cadru cu totul si cu totul special.

In plus, peste ani, va veti putea conduce copiii sau nepotii chiar in locul in care ati ales sa plecati in calatoria vietii in doi. Incarcatura emotionala si simbolistica puternica vor face ca alegerea sa fie una dintre cele mai originale si emotionante idei de petrecere cununie civila / nunta chiar si peste ani.

Marea – un mister necuprins, sfarsit si inceput – reprezinta una dintre cele mai inedite idei de petrecere cununie civila / nunta, ce va va face sufletul sa vibreze de emotie!