Bine ati venit la bord!

Suntem un business orientat spre nevoile emotionale ale oamenilor, care isi doreste sa ofere cuplurilor experiente minunate. Vrem sa facem din cea mai importanta etapa a vietii, casatoria, o zi de neuitat, de povestit generatiilor viitoare.

Stim ca iti doresti ca nunta ta sa fie memorabila, sa iasa din tiparul petrecerilor clasice. Tocmai de aceea, aducem conceptul unei nunti alternative. Dapemare.ro te invita la bordul unui iaht cu vele sau cu motor, impreuna cu familia si prietenii, pentru o experienta uimitoare.

Doar imagineaza-ti: tu, impreuna cu persoana iubita, unindu-va destinele, alaturi de cele mai dragi persoane, in timp ce navigati in larg, mangaiati de razele soarelui si briza marii. Ce poate fi mai frumos?

Punem foarte mult pret pe unicitate si credem ca, in aceasta zi, mirii merita sa se simta speciali. Asadar, venim cu ideea de desfasurare a ceremoniei intr-un anumit loc al marii, in care mirii vor spune DA, din toata inima. Aceasta locatie este unica, pentru ca niciun alt cuplu nu va da raspunsul mult asteptat fix in acelasi loc.

Fiecare lucru minunat se naste intr-un punct unic, iar punctul vostru de plecare spre viata de familie va fi trecut pe certificatul de casatorie, pentru a va aminti toata viata de aceasta zi.

Lasa-te pe mana noastra si iti garantam o nunta de poveste, cum numai in basme ai intalnit!