Cununie civila pe mare

Spune DA! fara ezitare pe mare! Alegeti sa va uniti destinele in cel mai romantic mod, iar martori sa va fie apa, cerul si familia/prietenii, intr-un decor inedit si original.

DA! pe mare va ajuta sa oferiti coordonate iubirii voastre si sa va inscrieti punctele de plecare in calatoria vietii in doi pe certificatul de casatorie. Alegeti sa faceti cununia civila pe mare, intr-un cadru diferit de tot ce ati vazut si stiut pana acum.

Cununia civila pe barca este una speciala nu doar prin ineditul locatiei in care veti sarbatori faptul ca deveniti sot si sotie, ci in ansamblul ei. Pregatirea pentru parcurgerea locului in care se oficiaza o cununie pe mare, alegerea punctului cu coordonatele voastre speciale sau oficierea cununiei civile pe barca de catre skipper sunt doar cateva dintre elementele cu care va veti surprinde familia si invitatii si care va vor ramane pentru totdeauna impregnate in memorie.

Sunetul cristalin al apei, leganatul valurilor, cerul azuriu si cantul pescarusilor va vor acompania pe tot parcursul ceremoniei si vor oferi un plus de romantism si unicitate evenimentului.

Lasati-va vrajiti si spuneti DA!pe mare. Marcati-va inceputul intr-un loc unic pe harta, ale carui coordonate (longitudine si latitudine) vor fi inscrise in certificatul vostru de casatorie. Veti putea, astfel, reveni si rememora inceputul vietii voastre de familie si veti putea impartasi din aceasta bucurie, peste ani, chiar si cu copiii vostri.

Programeaza-ti data pentru cununie civila pe mare aici si porniti in aventura vietii voastre, intr-un cadrul feeric, unic si plin de personalitate.

Spuneti DA! pe mare si porniti-va calatoria impreuna, pe ape line si cu cer senin!