Citate despre casatorie care iti vor arata cat de importanta este aceasta etapa a vietii

Casatoria reprezinta un moment unic in viata tuturor persoanelor. Clipele in doi sunt pline de emotie si de bucurie, caci realizezi ca urmeaza sa iti unesti destinul cu cel al omului pe care il iubesti si cu care iti vei petrece restul vietii.

Casatoria este, cu siguranta, o ocazie deosebit de importanta din viata ta, asa ca trebuie sa o organizezi ca la carte. Aceasta aduna cele mai frumoase amintiri, in care iubirea si energia pozitiva plutesc in aer, toti oamenii sunt veseli si entuziasmati, voi sunteti in centrul atentiei si inspirati, cu fiecare celula, dragoste si fericire.

Pentru a fi convinsa de semnificatia profunda a nuntii, iata cateva citate despre casatorie care iti vor ajunge la suflet:

“Sa fii implicat intr-o casnicie este precum acea ceasca de cafea din fiecare dimineata: desi o servesc in fiecare zi, inca imi place.”

“Adevaratul camin nu e cladit cu mainile, ci cu inima.”

“O femeie cu suflet bun e ca o comoara; cine o gaseste nu trebuie sa se laude ca o are.”

“Fericiti pana la adanci batraneti nu este un basm, este o optiune.”

„O casnicie de succes cere sa te indragostesti de mai multe ori, intotdeauna de aceeasi persoana.”

„O casatorie reusita este una care ingaduie schimbarea si evolutia, atat in indivizi, cat si in modul lor de exprimare a iubirii.”

”Sa iubesti e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e totul.”

„Iubitii nu se intalnesc la un moment dat, ei sunt dintotdeauna unul pentru altul.”

citate despre casatorie

Asadar, aceste citate despre casatorie intaresc ideea ca nunta trebuie sa fie un eveniment memorabil, de care sa iti aduci aminte cu drag toata viata. Daca esti genul de persoana care iubeste noutatea si experientele inedite, cu siguranta o varianta alternativa de casatorie iti este pe plac. Echipa Dapemare vine cu o idee inedita de organizare a evenimentului – pe iaht, navigand pe marea albastra.

In cazul in care te intrebi de ce o astfel de petrecere este mai frumoasa decat una clasica, la restaurant, trebuie sa stii ca experientele noi au un impact mult mai mare decat activitatile comune, pe care le-ai mai facut. Cu siguranta atat tu, partenerul tau, cat si invitatii ati mai participat la numeroase nunti desfasurate la restaurant. Este firesc ca, in acest caz, sa nu mai existe elemente noi pe care le poti introduce, astfel incat evenimentul tau sa fie original.

Dar in cazul unei casatorii pe mare, lucrurile stau diferit – nimeni nu poate prezice cum se va desfasura evenimentul, deci toti invitatii vor fi surprinsi, iar la emotiile pentru casatoria propriu-zisa se adauga emotiile experientei necunoscute care urmeaza sa se intample. Mai multe detalii in ceea ce priveste desfasurarea evenimentelor poti afla chiar aici.

De asemenea, temperatura, valurile marii, animalele, natura, soarele stralucitor, toate aceste elemente fac ca acea zi sa fie cu adevarat speciala. Dapemare este compania care isi doreste sa aduca experiente inedite, care sa se transforme in amintiri placute, demne de povestit generatiilor viitoare. O astfel de casatorie este cu siguranta un eveniment memorabil, de poveste, care te poarta atat pe tine, cat si pe invitati intr-o calatorie in natura, plina de emotii si de trairi intense.

Pune-ti increderea in echipa noastra si vei avea parte de o nunta sublima, parca desprinsa din basme!