Cele mai profunde citate despre amintiri in care te poti regasi

Fiecare om a experimentat momente, trairi, zile, care parca au zburat ca gandul. In viata tuturor vin si pleaca persoane, sentimente si experiente, care pot lasa sau nu ceva in urma. Cu siguranta si tu ai trait clipe care te-au lasat rece si gol pe dinauntru, dar, in mod cert, ai avut parte si de zile frumoase, care ti-au oferit incredere si fericire.

La un moment dat, in aceasta viata, va fi benefic sa iti aduci aminte atat de zilele pline de bucurie, cat si de cele mai putin placute. Toate aceste experiente te-au facut omul de astazi si ar trebui sa fii recunoscator pentru tot ceea ce ai trait.

Este minunat sa traiesti cat mai multe experiente cu oamenii dragi tie, cu prietenii, cu mama, tata, sora, bunicii, matusa, copiii etc. Fiecare zi petrecuta cu acestia este o comoara, pe care ai vrea sa o ai pentru totdeauna. Insa, acest lucru nu este posibil, cu totii stim ca, in viata, orice lucru este trecator. Poate te intrebi ce este de facut in acest caz – ei bine, tu nu poti face nimic altceva decat sa te bucuri de fiecare moment si sa il transformi intr-o amintire pe care sa o pastrezi vesnic in minte, si de care sa iti amintesti cu fiecare ocazie.

Amintirile te tin in viata, iti redau putere, incredere sa mergi mai departe. Cand ai o zi mohorata, iti poti aminti ca se poate si mai rau, iar, astfel, te incurajezi singur. Cand esti nostalgic, iti poti aduce aminte cu drag de cele mai frumoase zile din viata ta, cum este casatoria pe mare, botezul, ziua in care ai absolvit facultatea sau orice alt moment semnificativ din viata ta.

Citatele despre amintiri joaca un rol important in tot acest proces, deoarece ele iti stimuleaza gandurile, iti pot face trimitere la experiente din trecut, te poti regasi in continutul lor.

Iata cateva citate despre amintiri, profunde si cu o incarcatura emotionala puternica:

Oamenii, nu locurile, transforma experientele in amintiri.

Nimic nu ne e cu adevarat pierdut, atat timp cat inca ni-l amintim. Amintirea e un mod de a ramane conectat cu oamenii pe care ii iubesti, cu ceea ce esti si cu ce nu vrei sa pierzi.

Amintirile sunt ca antichitatile, cu cat sunt mai vechi, cu atat sunt mai valoroase.

Ceea ce imi place la fotografii este faptul ca surprind un moment care este dus pentru totdeauna, imposibil de reprodus.

Cea mai frumoasa parte a unei casatorii este sa o transformi intr-o amintire de povestit nepotilor.

Casatoria este o carte in care primul capitol cuprinde poezie, asa ca ai grija sa fie cat mai speciala.

Casnicia este o arta: trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi si trebuie sa incepi chiar cu petrecerea nuntii.

citate despre amintiri

Nunta – cea mai frumoasa amintire

Cum altfel poti avea parte de o nunta demna de povestit nepotilor, speciala, care sa aduca un plus de noutate, daca nu organizand o casatorie pe mare? Aceasta idee de nunta alternativa este cu totul inedita si iti asigura un eveniment deosebit, in aer liber, in timp ce navigati pe albastrul marii. Unicitatea acestor elemente este intarita de faptul ca ceremonia voastra, momentul in care veti spune DA, se va desfasura intr-un punct in care nimeni altcineva nu isi va mai uni destinele.

Acest loc special va fi trecut pe certificatul vostru de casatorie, pentru ca, peste ani, cand nostalgia o sa va cuprinda, sa va puteti aminti de petrecerea voastra minunata si, de ce nu, sa va reintoarceti in acel punct. Mai multe detalii despre acest tip de eveniment poti gasi aici!

Traieste cele mai frumoase experiente, care, peste ani, sa se transforme in amintiri placute, de care sa iti amintesti atunci cand vezi citate despre amintiri!