5 idei de cerere in casatorie la mare: inedite, originale si cu o simbolistica puternica

Va iubiti si deja a trecut ceva timp de cand visati impreuna la momentul in care veti deveni o familie si in ochii celor din jurul vostru si va veti putea numi cu mandrie sotul/ sotia mea! Momentul in care sa va strigati in gura mare fericirea de a va fi gasit sufletul pereche si iubirea infinita! Acum, mai e de facut doar un singur pas: cererea in casatorie si oferirea inelului care va fi simbolul iubirii voastre pentru totdeauna!

Ai putea crede ca acest eveniment este unul important doar pentru femei, insa presiunea si emotia atinge cote maxime si in cazul barbatilor. Alegerea inelului perfect, cadrul si momentul in care sa-l ofere, rostirea intrebarii… Numai cand incerci sa-ti imaginezi momentul simti fluturi in stomac? E normal si cat se poate de firesc! Iti venim in ajutor cu cateva idei de cerere in casatorie la mare inedite, originale si care sa va fie amintire speciala intreaga viata.

De ce sa organizezi o cerere in casatorie la mare?

 Vara este anotimpul in care ne simtim cel mai liberi si relaxati – sentimente care cu siguranta vreti sa va guverneze caminul si viitorul. Marea si caldura se completeaza perfect si va ofera cadrul perfect in care sa va traiti povestea de iubire si sa faceti urmatorul pas decisiv in relatia voastra.

In plus, marea are o simbolistica aparte, fiind un simbol al iubirii eterne! Totul se iveste din mare si totul se intoarce in ea. Marea este loc al zamislirilor, al transformarilor si al renasterilor. Totodata, marea este simbolul sfarsitului si al inceputului.

Astfel, daca vei decide sa alegi o cerere in casatorie la mare – in plan simbolistic – aceasta va marca sfarsitul unei etape din viata voastra de burlaci si inceputul vietii voastre in doi, un nou inceput mai frumos ca niciodata!

Iata 5 idei de cerere in casatorie la mare, ca sa o faci sa spuna ”DA” cu toata inima:

  1. Pe plaja la rasarit/ asfintit – acestea sunt doua momente cheie, considerate a fi cele mai romantice clipe pe care le poti petrece pe mare sau pe plaja. Fie ca alegi sa faci o cerere in casatorie la rasarit, in tacerea diminetii, fie la apus – cand noaptea si ziua (trecutul si viitorul) se intrepatrund – momentul va fi unul incarcat de emotie si romantism;
  2. Pe un yacht in largul Marii Negre – inedit si neasteptat! Total neasteptat! Daca doresti ca momentul in care-ti va spune ”DA” sa va ramana pentru totdeauna in amintire si suflet, invit-o la o plimbare pe barca. Odata ajunsi in larg, cand martori va sunt doar marea, cerul si pescarusii, ingenuncheaza si pune-i marea intrebare! Apoi, bucurati-va de leganatul relaxant al valurilor, in timp ce savurati un pahar de sampanie in albastrul infinit…exact ca si iubirea ce v-o purtati! Barca nu este greu de inchiriat! Trimite un email la dapemareaneagra@gmail.com si vei primi cele mai bune oferte de veliere cu sau fara skipper.
  3. La o cina romantica la bordul unui velier, in marina – Apropierea de apa, mancarea buna si bautura rafinata vor crea cadrul perfect pentru o cerere in casatorie la mare la fel ca in filme! Aranjeaza cu complicitatea specialistilor de la dapemare.ro o cina romantica la bordul unui velier in marina Limanu. Acolo, la lumina lumanarilor, pune-i intrebarea si, dupa ce va spune ”DA”, puteti sa va continuati seara perfecta. Sau cine stie, puteti sa va desprindeti de mal intr-o plimbare nocturna cu barca pe mare, skipperii nostri fiind foarte competenti in navigatia de noapte, si in acelasti timp foarte discreti. Romantic, unic si original!;
  4. Noaptea pe valuri, sub clar de luna – tacerea noptii, cerul instelat si cantecul marii sunt tot ce ai nevoie pentru a crea cadrul special in care sa ii pui marea intrebare, care va marca viitorul vietii voastre de familie! Fata de o plimbare pe timpul zilei, navigatia de noapte adauga un farmec aparte experientei.
  5. Harta pe plaja, ”condimentata” cu mesaje codificate si indicii – daca sunteti iubitori de aventura si cu spirit explorator, ii poti crea o harta cu diverse puncte cheie pe plaja. Pas cu pas, o poti conduce pe barca si apoi sa plecati in larg, la plimbare. Indicii, indicii, indicii… Odata ajunsi in larg, va reusi sa dezlege enigma si ultimul biletel va contine mesajul cu marea intrebare: ”Vrei sa fii sotia mea?”. Dupa ce raspunsul a fost rostit si emotiile s-au risipit, va puteti continua petrecerea pe barca, sub clar de luna, doar voi doi si marea!